TERMINOLOGIE

Inainte ca articolele sa fie postate pe site, au fost tratate cu multa grija, curatate si reparate in mod profesional. Insa, chiar in aceste conditii, nu putem sa facem un articol sa arate ca atunci cand a fost produs. Toate aceste mici imperfectiuni nu le consideram defecte, ele fac parte din povestea si farmecul articolului. Nu o sa vindem articole ce nu pot fi purtate sau lucruri intr-un stadiu de uzura ridicat.

Vreau sa va amintesc ca toate articolele ce sunt prezente pe vintagetailors.ro sunt vintage, ceea ce inseamna ca nu sunteti primul proprietar.

Conditie perfecta: Articol ce nu a fost purtat niciodata. Aceasta conditie este insa foarte rara in ceea ce priveste articolele vintage.

Aproape Perfecta: Arata foarte putine semne de purtare, nu are insa niciun defect vizibil cu ochiul liber. De obicei asa sunt toate produsele prezente pe vintagetailors.ro.

Excelenta: Arata semne de purtate datorita faptului ca este un articol  vechi. Poate avea cateva lipsuri (un nasture, un tiv desfacut, etc).

Foarte buna: Articolul prezinta diverse semne de purtare si/sau diverse defecte, dar poate fi purtat.De obicei aceste articole se ofera spre vanzare pentru raritatea lor (datorate modelului, materialului, brandului) aspecte care le face dorite.

Din pacate acest site nu are caracter permanent, resursele fiind restranse. Vanzarile pe acest site au caracter ocazional si se vor sfarsi o data cu epuizarea lucrurilor de care doresc sa ma despart din garderoba personala.

DESCRIEREA HAINELOR VINTAGE

  1. 1.      Prezentarea articolului (fotografie).
  2. 2.      Masuri – masurile sunt luate cu metrul de croitorie pentru fiecare articol in parte.
  3. 3.      Detalii –  sunt prezentate detalii privind ornamentele,modul de inchidere,culoare.
  4. 4.      Material – materialul din care este confectionat, fie conform etichetei, fie conform expertizei de specialitate.
  5. 5.      Provenienta – numele brandului de pe eticheta; daca aceasta nu exista, articolul va fi inregistrat ca marca “necunoscuta” sau atunci cand este cazul, ca “realizat manual”.
  6. 6.      Stare – starea in care se gaseste articolul, conform cu conditiile de mai sus.
  7. 7.      Pret – pretul este afisat in lei si nu contine taxele de transport.

 

TABEL ECHIVALARE MASURI(orientativ)

UK Europa SUA
6 34 4
8 36 6
10 38 8
12 40 10
14 42 12
16 44 14
18 46 16
20 48 18

Din pacate acest site nu are caracter permanent, resursele fiind restranse. Vanzarile pe acest site au caracter ocazional si se vor sfarsi o data cu epuizarea lucrurilor de care doresc sa ma despart din garderoba personala.

Va rugam sa nu imi cereti diferite masuri la articole, fiecare articol este UNIC, nu exista dubluri, alte culori si nici nu am de unde sa va gasesc alte articole la fel.

Fiecare articol este unic, acesta este farmecul hainelor vintage.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s