TERMENI SI CONDITII


Utilizarea site-ului (accesul, navigarea si achizitionarea produselor) reprezinta un accord implicit de respectare a termenilor si conditiilor prezente in cuprinsul acestui document .

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal premise.Sunteti de asemenea de accord sa nu produceti daune sau sa afectati in vreun fel elementele de securitate ale site-ului.

Va rugam sa verificati descrierea produsului inainte de a-l achizitiona si daca nu sunteti multumit de specificatiile date, nu ezitati sa ne contactati pe mail pentru mai multe detalii despre produsul in cauza.

Incercam si facem efoturi pentu a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente minore produse de erori de operare sau alte probleme tehnice neprevazute.

ATENTIE

Fotografiile sunt informative si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pretul afisat.

Vintagetailors.ro se angajeaza sa nu divulge datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilit cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora despre schimbarile legate de functionarea site-ului  si a ofertelor acestuia.

Vintagetailors isi poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin diverse forme de informare(newsletter,scrisori). 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s