CUM CUMPAR

Daca v-ati hotarat asupra unui articol sau mai multe, se poate trimite un mail la vintagetailors@yahoo.ro specificand produsele dorite,codurile,pretul, si datele Dvs. (numele Dvs, telefonul si adresa completa). Ulterior va voi comunica , pe adresa de mail lasata de Dvs, o confirmare in care se va preciza ziua in care coletul va fi trimis.Expedierile se fac in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii(sambata si duminica nu se fac expedieri).

METODE DE PLATA

Plata se face in sistem ramburs prin Posta Romana(la adresa din buletin,iar taxele variaza in functie de greutatea coletului –intre 5lei si 15lei). Pentru firmele de curierat rapid la  adresa stabilita de Dvs, 1-virati banii direct in contul nostru pentru produse,iar 2-taxa pentru transport va fi calculata de agent in momentul livrari (este ceva mai mare 20 lei coletul mediu).

CE INSEAMNA PLATA RAMBURS?

Plata se face factorului postal in momentul receptiei coletului.

Ce se intampla daca nu ridic coletul?

Dorim sa evitam aceasta situatie neplacuta. Daca totusi se intampla sa va razganditi sau din alte motive obiective nu puteti ajunge la oficiul postal in timp util,va rugam sa ne anuntati prin email.Daca totusi nu ne puteti anunta si primim comanda dvs retur,noi va trebui sa platim penalizari+ taxele de retur de circa 10 lei/colet,taxe care se vor adauga la comanda dvs viitoare.

IMPORTANT! Clientelor care nu au ridicat de 2 ori coletele(fara sa ne anunte in prealabil) nu li se vor mai accepta comenzi pe viitor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s